boş ateş karıştırma 20 için ürünler (2)

ISO 22000 - ISO 22000:2015 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

ISO 22000 - ISO 22000:2015 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

Kapsamlı gıda güvenliği yönetim sistemleri ile birlikte İyi İmalat Uygulamaları (GMP) unsurlarının ve Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktalarının (HACCP) birleştirilmesi için gerekenleri belirler. Bu uluslararası olarak tanınmış gıda güvenliği standardı, çiftçilikten gıda hizmetine, imalata, nakliyeye ve depolamaya, perakende satış için ambalajlamaya kadar gıda tedarik zincirindeki tüm kuruluşlar tarafından kullanılmakta ve tüm dünyada yaygınlaşmaktadır. Gıda sektöründe ürün/hizmet üreten kuruluşlarda güvenli ve sağlıklı gıda üretimi için tehlike analizi, kritik kontrol noktaları ile ilgili süreçlerin yönetilmesini ve kalite yönetim sistemi oluşturulmasını tanımlayan ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi global gıda ticaretinde uygulaması gereken bir standard olarak geliştirilmiştir. ISO 22000:2005 dünya çapında güvenli gıda tedarik edilmesini sağlama amacıyla düzenlenmiş yeni bir standarttır.
Satış Yönetimi Modellemesi  - Satış Yönetimi ile ilgili Şirketlere özel çözümler sunar

Satış Yönetimi Modellemesi - Satış Yönetimi ile ilgili Şirketlere özel çözümler sunar

Şirket Doktorum® olarak, Satış Yönetim Modellemesi çalışmalarımız, değişen global koşullar şartlarda, müşteri istek ve beklentilerini anlayarak, global şirketler ve yerel firmalarda edindiğimiz deneyimlerle birlikte, olarak doğru ekonomik verleri okuyarak ve bir araya getirerek organizasyonel gelişimi için firmalarımıza destek oluyoruz.